5 eenvoudige technieken voor Laserontharing

Besteedt u dan ook overmatige tijd en bedrag aan het scheren, waxen, harsen of epileren aangaande uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen via remedie met laser is dé oplossing teneinde dagelijks verzorgd vanwege een dag te komen.

Alvorens de verzorging begint gaat het apparaat zo worden ingesteld het hij perfect werkt vanwege je huid- en haartype. Vervolgens mag een treatment beginnen.

Hierbij wordt een zeer dunne naald in het haarzakje gebracht en is die door medicament over hitte vernietigd. Die methode duurt buitengewoon lang en is pijnlijker vervolgens treatment betreffende laser, doch kan zijn immers passend vanwege mensen met lichte hoofdharen. Vind ons kliniek

Betreffende enige laserbehandelingen wordt een groot deel van een haren in het behandelde gebied verwijderd.

Voor een optimaal resultaat kan zijn dit ernaast cruciaal teneinde jouw zo juist geoorloofd vanwege te bereiden oop de ingreep.

Komt u dan ook ook niet uit ofwel heeft u aanvullende info benodigd? Neem dan gerust contact betreffende ons op. Wij verder helpen u gaarne.

Ik heb erg lichtwegend blond haar. Kan zijn permanente ontharing door medicament over laser vanwege mij mogelijk? Bij lichtblonde, grijze en rooie haren is de laserbehandeling minder effectief.

Dit kan via mensen mits onplezierig worden meemaken. De mate betreffende prikkeling kan zijn deels afhankelijk met een locatie betreffende een laserbehandeling. Zo is dit gebied rond de bikinilijn gevoeliger dan de huid op onderbenen.

Na de verzorging ontstaat daar roodheid en opzwelling op een posten daar waar de haartjes beschikken over gezeten. Het is een gewone, gewenste reactie en zal binnen 2 uur tot enige dagen na de treatment afnemen. Mits u dit hier wilt mag de huidtherapeut een camouflerende crème aanbrengen.

Tijdens de ontharing betreffende laser krijgt u ons zonnebril om uw ogen te beschermen. Een behandeling duurt, afhankelijk van het te veven gebied, tien minuten tot een uur.

De laser wordt gericht op de plaatsen met een overmatige beharing. De haarzakjes nemen een lichtgolven op en worden hierbij gebarsten gemaakt. De hoofdharen keren daardoor ook niet meer retour.

Laserbehandelingen en IPL worden steeds meer aangeboden tegen stuntprijzen, dit daar de hardware aldoor voordeliger wordt en daar daardoor meer en meer praktijken bijkomen. We adviseren u desalniettemin immers aan om te kiezen een praktijk met expertise en u dan ook goed te laten voorlichten vantevoren, dit daar voor foutief gebruik met de laser- en de IPL apparatuur brandwonden en overige klachten mogen ontstaan.

uw huid kan zijn na de treatment extra kwetsbaar en wees dus een 1e 48 uur voorzichtig betreffende sauna, heet douchen ofwel baden ofwel een intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten)

Laat je haren welke je wilt laten laseren in de 6 weken voorafgaand aan je verzorging zoveel geoorloofd ogen. Ga jouw hoofdharen zeker ook niet waxen, plukken ofwel betreffende ons elektrolyse-apparaat weghalen. Scheren kan vaak immers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *